Gaiviosios salotos

30 min.
Spausdinti
  1 įvertinimas
Ingredientai:
  • Bolivinės balandos 100 g
  • Brokolis 1 vnt.
  • Ridikėliai 1 ryšulėlis
  • Fetos sūris 50 g
  • Ridikėlių arba lapinių burokėlių daigai saujelė
  • Moliūgų sėklos 1 v.š.
  • Citrinos sultys 1/2
  • Alyvuogių aliejus 1 v.š.
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:

Balandų sėklas užpilkite vandeniu (santykiu 1 : 2), pasūdykite ir užkaiskite. Virkite ant nedidelės ugnies 15 minučių uždengę. Išvirusias nukaiskite. Brokolį padalinkite šakelėmis, įdėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir po 3-4 min. išgriebkite, palikite apdžiūti. Ridikėlius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais. Fetos sūrį sutrinkite šakute. Visus komponentus sumaišykite dubenyje ir apliekite apliekite alyvuogių aliejumi ir citrinų sultimis.

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsiregistruodami gauti MAXIMOS siunčiamą naujienlaiškį sutinkate, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais. Sužinokite daugiau Privatumo politikoje.