Aštrus korėjietiškas mėsainis su kimčiais

35 min.
Spausdinti
  0 įvertinimų
Ingredientai:
  • „Gardėsio“ mėsainių bandelės STREET FOOD su sezamais 2 vnt.
  • 200 g „Biovelos“ šviežios jautienos maltiniai 2 vnt.
  • Kimčiai 2 kupini v. š.
  • Rūkyta šoninė 2 juostelės
  • Padažas „Hellmann‘s“ CHUNKY BURGER 3 v. š.
  • Aitriųjų paprikų pasta 0,5 a. š.
  • Vorčesterio padažas 0,5 a. š.
  • Citrinos sultys šlakelis
  • Česnakų ir svogūnų milteliai
  • Druska
  • Pipirai
  • Sezamų sėklos (papuošimui)
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Mėsos paplotėlius kepkite grilyje arba orkaitėje apie 8 min. (priklausomai nuo to, kaip iškeptą mėsą mėgstate). Pasigaminkite padažą, sumaišydami mėsainių padažą, aitriųjų paprikų pastą, Vorčesterio padažą ir citrinų sultis. Įberkite po žiupsnelį česnakų ir svogūnų miltelių, druskos ir pipirų pagal skonį.

Paskrudinkite šoninės juostelės, o tuomet pakepkite mėsainių bandeles, kol apskrus. Ant jų dėliokite šoninės juosteles, kimčius, iškeptą maltinuką ir gausiai apliekite padažu. Puoškite sezamų sėklomis.