Azijos skonių įkvėptas dešrainis

40 min.
Spausdinti
  0 įvertinimų
Ingredientai:
  • „Biovelos“ kepamosios karštai rūkytos dešrelės MANGO WASABI 4 vnt.
  • „Gardėsio“ dešrainių bandelės STREET FOOD 4 vnt.
  • Ryžių actas 1 v. š.
  • Sezamų aliejus 1 v. š.
  • Klevų sirupas 1 v. š.
  • Smulkintas raudonasisi kopūstas ½ puodelio
  • Tarkuotos morkos ½ puodelio
  • Kubeliais pjaustytos raudonosios paprikos ½ puodelio
  • Smulkinta šviežia kalendra ½ puodelio
  • Smulkinta Chalapos paprika 1-2 v. š.
  • Druska
  • Pipirai
  • Skrudinti ir sūdyti žemės riešutai 2 v. š.
  • Riešutų sveistas 2 v. š.
  • Sojų padažas 1 v. š.
  • Ryžių actas pusė v. š.
  • Kečupas pusė v. š.
  • Garštyčios pusė v. š.
  • Sezamų aliejus pusė v. š.
  • Raudonų aitriųjų paprikų dribsniai pusė v. š.
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Į vieną dubenį suberkite ½ puodelio smulkintų raudonųjų kopūstų, ½ puodelio tarkuotų morkų, ½ puodelio kubeliais pjaustytos raudonosios paprikos, ½ puodelio smulkintos šviežios kalendros, 1-2 v. š. smulkintų Chalapos paprikų. Viską apšlakstykite ryžių actu, sezamų aliejumi ir klevų sirupu. Gerai sumaišykite ir pagardinkite druska bei pipirais.

Paruoškite padažą, sumaišę riešutų sviestą, sojų padažą, ryžių actą, kečupą ir garstyčias bei sezamų aliejų. Gerai išmaišę viską pagardinkite raudonų sitriųjų paprikų dribsniais.

Ant grilio arba keptuvėje paskrudinkite dešreles ir dešrainių bandeles. Bandelę ištepkite padažu, dėkite apskrudusią dešrelę, kopūstų salotas. Viską dar kartelį pagardinkite riešutų sviesto padažu, šviežiomis kalendromis. Serviruodami galite pabarstyti smulkintų sūdytų žemės riešutų.