Dešrainis su šonine, pupelėmis ir čederio sūriu

30 min.
Spausdinti
  0 įvertinimų
Ingredientai:
  • „Biovelos“ kepamosios virtos dešrelės su saulėje džiovintais pomidorais 4 vnt.
  • „Gardėsio“ dešrainių bandelės STREET FOOD 4 vnt.
  • Rūkyta šoninė 4 riekelės
  • „Globus“ pupelės pomidorų padaže 8 v. š.
  • Mėsainių padažas 4 v. š.
  • Garštyčios 4 a. š.
  • Nedidelis smulkintas baltasis svogūnas 1 vnt.
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Ant gerai įkaitintos keptuvės pakepkite rūkytą šoninę. Kepkite tol, kol riekelės gerai apskrus ir sukietės. Taip pat toje pačioje keptuvėje arba grilyje apkepkite dešreles bei bandeles.

Ant bandelės tepkite garstyčių. Į bandelę įdėkite riekelę čederio sūrio. Ant viršaus dėkite  dešrelę, porą šaukštų konservuotų pupelių, šaukštą mėsainių padažo ir pabarstykite smulkintais baltaisiais svogūnais.

Dešrainį įdėkite į gerai įkaitintą orkaitę ar uždaromą grilį ir kepkite, kol čederio sūris lengvai pasilydys ir pupelės sušils.