Kesadilija su vištiena

20 min.
Spausdinti
  3 įvertinimai
Ingredientai:
  • Vištienos krūtinėlės 450 g
  • Alyvuogių aliejus 1 valgomasis šaukštas
  • Saldžioji paprika 1/2 vnt.
  • Didelis svogūnas 1 vnt.
  • Chalapos paprika 1 vnt.
  • Česnakų skiltelės 2 vnt.
  • Takų prieskonių mišinys 1 v. š.
  • Tarkuotas sūris (rinkitės mėgstamą) 150 g
  • Tortilijos 4 vnt.
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Vištienos krūtinėlę supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
 
Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir sudėkite vištienos gabaliukus. Pagardinkite prieskonių mišiniu ir pakepinkite 4–5 minutes.
 
Į keptuvę su vištiena sudėkite smulkintą saldžiąją papriką, Chalapos papriką, smulkintą svogūną ir česnakų skilteles. Kepinkite dar 5 minutes arba kol vištiena bus iškepusi. Atidėkite.
 
Į tą pačią keptuvę įlašinkite dar šiek tiek aliejaus, įdėkite tortiliją, apiberkite sūriu ir įdėkite ketvirtadalį pagaminto vištienos bei daržovių mišinio. Tuomet užberkite dar sūrio, užlenkite tortiliją ir apskrudinkite iš abiejų pusių. Tokiu būdu paruoškite visas kesadilijas.
 
Kesadilijas patiekite perpjovę pusiau. Šalia patiekite mėgstamus padažus – grietinę, gvakamolę, aštrų padažą (salsą).