Spagečiai su lašiša

20 min.
Spausdinti
  3 įvertinimai
Ingredientai:
  • Spagečiai 300 g
  • Alyvuogių aliejus 1 v. š.
  • Lašiša 120 g
  • Citrina 1 vnt.
  • Laiškiniai česnakai arba svogūnų laiškai
  • Druska
  • Pipirai
  • Aitriųjų paprikų milteliai
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Išvirkite tvirtus spagečius al dente.

Kol spagečiai verda, didelėje keptuvėje (wok) įkaitinkite aliejų ir apkepinkite pjaustytą lašišą.

Kai spagečiai išvirę, nupilkite vandenį (šiek tiek palikite) ir sukrėskite juos į keptuvę su lašiša. Kepinkite maišydami, kol spagečiai pasidengs aliejumi ir susimaišys su lašišos gabaliukais.

Įtarkuokite citrinos žievelės, pagardinkite smulkintais laiškiniais česnakais ar svogūnų laiškais. Pakepinkite.

Pabarstykite druska ir prieskoniais, pašlakstykite citrinų sultimis.