Cukinijų blynai

30 min.
Spausdinti
  0 įvertinimų
Ingredientai:
  • Žalioji cukinija 1 vnt.
  • Kiaušiniai 2 vnt.
  • Rudasis (jei neturite – puikiai tiks ir baltasis, tik berkite jo kiek mažiau) cukrus 2 šaukštai
  • Pienas 1 didelė stiklinė
  • Miltai ¼ puodelio
  • Kokosų aliejus
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Pirmiausia sutarkuokite cukiniją.
 
Atskirame dubenyje švelniai paplakite kiaušinius, supilkite pieną, suberkite cukrų ir dar paplakite iki vientisos masės.
 
Tuomet pradėkite berti miltus. Tešla turi būti gan tiršta – cukinijos tarkiai ją paskystins.
 
Sumaišę tešlą ir cukinijos tarkius, dėkite šaukštu tešlą į įkaitintą keptuvę ir kepkite, kol abi blynų pusės gražiai apskrus.
 
Skaniausia blynus valgyti yra su klevų sirupu arba namine obuoliene.