Glotnutis dubenėlyje

15 min.
Spausdinti
  1 įvertinimas
Ingredientai:
  • Šaldytas bananas (prieš tai nuluptas ir supjaustytas) 2 vnt.
  • Šaldytas mangas (prieš tai nuluptas ir supjaustytas) 2 vnt.
  • Avokadas 2 vnt.
  • Migdolų gėrimas pusę stiklinės
  • Šviežia datulė 6 vnt.
  • Malta ciberžolė 1 arbatinis šaukštelis
  • Aitrioji paprika ¼ vnt.
  • Mėtų lapeliai pusę saujos
  • Kokosų kubeliai sauja
  • Smulkinti migdolai sauja
  • Migdolai sauja
  • Ispaninių šalavijų (angl. chia) sėklos 1 valgomasis šaukštas
  • Mėtų lapeliai
  • Ožerškių (angl. goji) uogos Sauja
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:

Į virtuvinį smulkintuvą sudėkite nuluptus avokadus ir supilkite migdolų gėrimą. Viską gerai išplakite iki vientisos konsistencijos.
 
Po truputį berkite šaldytus vaisius ir dar plakite, kol masė taps vientisa.
 
Sumeskite datules, mėtų lapelius, smulkintą aitriąją papriką, ciberžoles ir išplakite iki vientisos konsistencijos. Gali būti, kad prireiks dar šlakelio migdolų gėrimo.
 
Gautą masę išpilstykite į dubenėlius ir patiekite su kokosų kubeliais, migdolais, ispaninių šalavijų sėklomis, mėtų lapeliais ir ožerškių uogomis.