Varškės blyneliai

20 min.
Spausdinti
  1 įvertinimas
Ingredientai:
  • Varškė 200 g
  • Kiaušinis 1 vnt.
  • Pienas 100 ml
  • Miltai 3 valgomieji šaukštai
  • Cukrus 2 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus 1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai 5 g
  • Druska
  • Kepimo aliejus
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Į dubenį suberkite cukrų, vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinį ir gerai išplakite. Tuomet sudėkite varškę, įberkite šiek tiek druskos ir vėl gerai išplakite.
 
Į gautą masę suberkite miltus, kepimo miltelius, įpilkite pieno. Viską išplakite.
 
Įkaitinkite keptuvę, įpilkite šiek tiek aliejaus ir kepkite norimo dydžio blynelius.
 
Patiekite su uogomis, uogiene ar medumi.