Burokėlių salotos

30 min.
Spausdinti
  2 įvertinimai
Ingredientai:
  • Burokėliai (virti) 6 vnt.
  • Pomidoras 2 vnt.
  • Avokadas 2 vnt.
  • Raudonas svogūnas 0,5
  • Fetos sūris 1 pak.
  • Špinatai 1 pak.
  • Garštyčios 1 v.š.
  • Alyvuogių aliejus 1 v.š.
  • Druska, pipirai pagal skonį
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:

Įkaitiname orkaitę iki 190 ºC. Supjaustytus burokėlius sudedame į didelį dubenį ir pagardiname alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Burokėlius išdėstome folija padengtame kepimo inde. Kepame kol suminkštės. Į dubenį salotoms beriame špinatų lapus, svogūną, supjaustytus pomidorus ir avokadus. Salotų viršuje dėliojame šiltus burokėlius, beriame fetos sūrį. Viską apliejame aliejaus ir garstyčių padažu.