Gaivios salotos su kepta vištiena

50 min.
Spausdinti
  2 įvertinimai
Ingredientai:
  • Raudonas svogūnas 1 puodelis (supjaustyto)
  • Raudonasis vyno actas 3 v.š.
  • Garštyčios 1 a.š.
  • Vištienos krūtinėlė 2 vnt. (išmuštų iki 2 cm storio)
  • Alyvuogių aliejus 3 v.š.
  • Avokadas 1 (supjaustyto)
  • Kiaušiniai 2 (nuluptų ir supjaustytų ketvirčiais)
  • Pomidoras 2 (supjaustytų ketvirčiais)
  • Romėniškosios salotos 8-10 puodelių (plėšytų)
  • Mėlynasis sūris 50 g
  • Druska, pipirai Pagal skonį
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:

Dubenyje sumaišykite svogūną, actą, garstyčias ir žiupsnelį druskos. Palikite pastovėti 30 min. Tuo metu įtrinkite vištieną druska ir pipirais, patepkite 1 šaukštu alyvuogių aliejaus. Kepkite grilyje iki 10 min., apversdami tik vieną kartą. Į keturias lėkštes sudėkite keptą vištieną, salotas, avokadą, pomidorus, kiaušinius ir mėlynąjį sūrį. Apšlakstykite likusiais 2 šaukštais alyvuogių aliejaus. Skanaus!