Kaliaropių, pankolių ir petražolių salotos

20 min.
Spausdinti
  0 įvertinimų
Ingredientai:
  • Pankolis 150 g
  • Kaliaropė 100 g
  • Svogūnai (rauduonieji) 40 g
  • Petražolės 15 g
  • Alyvuogių aliejus (tyras) 1 v.š.
  • Citrinų sultys (šviežios) 2 v.š.
  • Citrinos žievelė 1 vnt.
  • Druskos, pipirų pagal skonį
  • Pankolis pagal skonį
Įvertinti
Dalintis

Salotų gaminimo žingsniai:

1. Pankolį ir kaliaropę supjaustome šiaudeliais, svogūną supjaustome griežinėliais, petražoles susmulkiname ir viską suverčiame į salotinę.
2. Salotinėje salotas sumaišome su pipirais, druska, tarkuota citrinos žievele, citrinų sultimis bei aliejumi.
3. Papuošiame smulkintais pankolių lapais.