Nemokama infolinija (8-22 val.)
8 800 20050

Kepti burokėliai su kriaušėmis ir feta

50 min.
Spausdinti
  1 įvertinimas
Ingredientai:
  • Burokas 3 vnt. vidutinio dydžio
  • Alyvuogių aliejus 1 v.š.
  • Kriaušės 1 vnt.
  • Fetos sūris 1/4 puodelio
  • Kinrožių daigai 1/4 puodelio
  • Sultenių lapai 2 puodeliai
  • Medus 1 v.š.
  • Druska, pipirai
Įvertinti
Dalintis

Gaminame:

Įkaitinkite orkaitę iki 200 oC. Nuplaukite burokėlius, apliekite alyvuogių aliejumi ir gausiai pagardinkite druska ir pipirais. Įsukite į kepimo foliją ir kepkite, kol taps minkšti ir lengvai galėsite perdurti šakute (~40 min.). Iškepus palikite šiek tiek atvėsti, tuomet nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Nulupkite ir supjaustykite kriaušę. Burokėlius ir kriaušę sudėkite į lėkštę. Įdėkite fetos sūrio, suberkite riešutus, daigus ir sultenių lapus. Apšlakstykite medumi ir alyvuogių aliejumi. Pagardinkite druska ir pipirais.

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsakyti