Kopūstų salotos su česnakais ir mėtomis

20 min.
Spausdinti
  1 įvertinimas
Ingredientai:
  • Kopūstai 450 g
  • Mėtos 4 v.š.
  • Svogūnas 150 g
  • Alyvuogių aliejus 150 g
  • Citrinos sultys 3 v.š.
  • Česnakas 1 skil.
  • Jūros druska 1/4 - 1/2 a.š.
Įvertinti
Dalintis

Salotų gaminimo žingsniai:

1. Susmulkiname kopūstą, svogūnus ir mėtas.
2. Salotinėje sumaišome išspaustą česnaką, druską, citrinų sultis, aliejų, suberiame mėtas su svogūnais ir gerai išmaišome. Po to galime suberti susmulkintą kopūstą, bet ne viską iš karto. Geriausia įdėti po kelias saujas vienu metu ir gerai išmaišyti.
3. Laikome šaldytuve iki patiekimo. Šaldytuve salotas galima laikyti iki 48 val.