Krevečių salotos

30 min.
Spausdinti
  5 įvertinimai
Ingredientai:
  • Avokadas 1 vnt.
  • Krevetės 500 g
  • Salotos 200 g
  • Vynuoginiai pomidorai 0,5 puodelio
  • Kalendra 0,3 puodelio
  • Žaliųjų citrinų sultys 0,25 puodelio
  • Alyvuogių aliejus 0,25 puodelio
  • Medus 1 v.š.
  • Druska, pipirai 1 v.š.
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:

Trintuve iki vientisos masės sumaišome sultis, medų, aliejų, druską, pipirus ir kalendrą. Į maistinį maišelį įdedame krevetes ir 3 šaukštus padažo. Paliekame marinuotis 10 min., tuomet kepame gerai įkaitintoje keptuvėje. Į dubenį suberiame plėšytas salotas, pomidorus ir smulkintą avokadą. Apliejame likusiu padažu.