Moliūgų salotos su voveraitėmis

30 min.
Spausdinti
  0 įvertinimų
Ingredientai:
  • Moliūgas 200 g
  • Voveraitės 200 g
  • Špinatai 150 g
  • Sezamo sėklos 50 g
  • Svogūnas 1 vnt.
  • Apelsinas 1 vnt.
  • Balzaminis actas 1 v.š.
  • Alyvuogių aliejus 4 v.š.
  • Druska, pipirai pagal skonį
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:

Voveraites nuplauname ir susmulkiname. Svogūną supjaustome plonais žiedais. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepiname druska ir pipirais gardintas voveraites ir svogūną. Moliūgą supjaustome kubeliais, pagardiname druska, pipirais ir sezamo sėklomis. Apkepame keptuvėje. Į salotų dubenį beriame sausus, švarius špinatus. Iš apelsino išspaudžiame sultis. Jas išplakame su balzaminiu actu ir alyvuogių aliejumi. Visus produktus sudedame į dubenį ir apšlakstome užpilu.