Salotos su keptu varškės sūriu ir graikiniais riešutais

20 min.
Spausdinti
  0 įvertinimų
Ingredientai:
  • Špinatai ½ pakelio
  • Salotų mišinys 1 pakelis
  • Lydytas (angl. ghee) sviestas 1 arbatinis šaukštelis
  • Varškės sūris 2 vnt.
  • Graikiniai riešutai 120 g.
  • Raudonasis svogūnas 1 vnt.
  • Smulkūs pomidorai 2-3 vint.
  • Citrina ½
  • Šviežia mėta 5 g.
  • Kiaušinis 1 vnt.
  • Druska, pipirai
  • Alyvuogių aliejus
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:

Indelyje išplakite kiaušinį su trupučiu druskos ir pipirų.
 
Sūrį supjaustykite 3 centimetrų pločio juostelėmis, pamirkykite kiaušinio plakinyje ir dėkite į keptuvę su ištirpintu lydytu (angl. ghee) sviestu.
 
Kepkite ant mažos ugnies, nuolat vartydami, kol apskrus. Išimkite, palikite truputį atvėsti.
 
Į lėkštę dėkite salotų mišinio, špinatų, plonai pusžiedžiais supjaustyto raudonojo svogūno, pusiau perpjautų smulkiųjų pomidorų, kepto sūrio, užberkite smulkintų graikinių riešutų. Prieš patiekdami apšlakstykite citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais.