Nemokama infolinija (8-22 val.)
8 800 20050

Vištienos salotos su persikais ir feta

20 min.
Spausdinti
  1 įvertinimas
Ingredientai:
  • Vištienos file 400 g
  • Alyvuogių aliejus 3 v. š.
  • Persikai 4 vnt.
  • Raudonojo vyno actas 4 a. š.
  • Medus 1 v. š.
  • Raudonasis čili pipiras 1 vnt.
  • Špinatai, gražgarstės ar pan. 100 g
  • Fetos sūris 100 g
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Supjaustykite vištieną vidutinio dydžio gabalėliais, pabarstykite mėgstamais prieskoniais ir iškepkite grilio keptuvėje (~4–5 min. kiekvieną pusę). Perkelkite į indą. Į tą pačią keptuvę sudėkite ketvirčiais supjaustytus persikus, įpilkite pusę šaukšto alyvuogių aliejaus. Lengvai apkepkite (~1–2 min. kiekvieną pusę). Atskirame indelyje sumaišykite likusį alyvuogių aliejų su raudonojo vyno actu, medumi ir smulkintu čili pipiru. Į didelį dubenį sudėkite salotų (žalumynų) lapus. Ant jų išdėliokite vištieną ir persikų gabalėlius, apipilkite paruoštu padažu, taip pat pašlakstykite keptuvėje po kepimo likusiomis sultimis. Patrupinkite ant viršaus fetos sūrio. Skanaus!
 

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsakyti