Nemokama infolinija (8-22 val.)
8 800 20050

Kalafiorų sriuba

45 min.
Spausdinti
  2 įvertinimai
Ingredientai:
  • Kalafijoras 1 vnt.
  • Sviestas 8 v. š.
  • Poras 1 vnt. (susmulkintas)
  • Svogūnas 1 vnt. (susmulkintas)
  • Druska, pipirai
  • Raudonojo vyno actas 1 v. š.
  • Svogūnų laiškai 3 v. š. (smulkinti)
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Susmulkinkite kalafiorą, į šoną atidėkite gerą saują garbanotų žiedelių. Ištirpinkite keptuvėje 3 šaukštus sviesto, sudėkite porą, svogūną, įberkite žiupsnelį druskos. Maišydami kaitinkite, kol poras ir svogūnas suminkštės. Įpilkite 4 stiklines vandens, sudėkite kalafiorą (išskyrus atidėtus žiedelius) ir ~30 min. virkite, kol kalafioras suminkštės. Tuo metu likusius 5 šaukštus sviesto ištirpdykite keptuvėje, sudėkite kalafioro žiedelius ir pakepkite 6-8 min., kol lengvai apskrus. Parudavusio sviesto neišpilkite. Perdėkite žiedelius į dubenėlį, apšlakstykite vyno actu, pabarstykite druska. Sriubą suplakite plaktuve iki vientisos tekstūros. Patiekite dubenėliuose su apskrudintais kalafiorų žiedeliais, keliais šlakeliais rudo sviesto, svogūnų laiškais ir pipirais.
 

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsakyti