Nemokama infolinija (8-22 val.)
8 800 20050

Trinta sriuba su lašiša

iki 60 min
Spausdinti
  2 įvertinimai
Ingredientai:
  • Lašišos filė (be odos) 300 g
  • Žuvies sultinys 450 ml
  • Vanduo 700 ml
  • Dideli porai 3 vnt.
  • Svogūnas 1 vnt.
  • Bulvė 1 vnt.
  • Grietinėlė 5 v. š.
  • Alyvuogių aliejus 1 v. š.
  • Lauro lapas 1 vnt.
  • Citrina 1 vnt.
  • Petražolės
  • Druska, pipirai pagal skonį
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Susmulkinkite svogūną ir plonomis skiltelėmis supjaustykite porus. Įkaitinkite puodą su aliejumi ir pakepinkite juos apie 4-5 min. Kol kepinsite svogūnus ir porus - supjaustykite kubeliais bulvę. Po to į puodą įpilkite vandenį, žuvies sultinį, suberkite bulvės kubelius, įmeskite lauro lapą ir pabarstykite druska. Viską virkite ant nedidelės ugnies apie 25 minutes. Išjungus ugnį - išimkite lauro lapą ir palikite truputį atvėsti. Pusę puodo turinio perkelkite į kitą indą, sutrinkite su trintuve ir supilkite atgal į puodą. Lašišą supjaustykite mažais gabalėliais (maždaug 1 cm dydžio), pabarstykite druska, pipirais ir sudėkite į sriubą. Virkite kol žuvies gabaliukai suminkštės (apie 5 min), retkarčiais pamaišykite. Tuomet supilkite grietinėlę, pabarstykite prieskoniais ir patražolėmis bei įspauskite citrinos sulčių.

Skanaus!

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsakyti