Česnakinis žolelių sviestas

5 min.
Spausdinti
  1 įvertinimas
Ingredientai:
  • „Saulės pieno“ sviestas 1 pakelis
  • Druska 1 a. š.
  • Juodieji pipirai 1/2 a. š.
  • Alyvuogių aliejus 2 v. š.
  • Česnakas 4 skiltelės (išspaustos)
  • Petražolės 3 v. š. (smulkintų)
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Minkštą sviestą sumaišykite su prieskoniais ir žolelėmis. Šaukštu sudėkite sviestą ant kepimo popieriaus ir susukite į ritinėlį (kad forma primintų dešrą). Tuomet užsukite popieriaus galus (kaip saldainį). Laikykite šaldytuve iki savaitės arba šaldiklyje iki pusės metų.

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsiregistruodami gauti MAXIMOS siunčiamą naujienlaiškį sutinkate, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais. Sužinokite daugiau Privatumo politikoje.