Ciabata su česnakiniu sviestu, mocarela ir pomidorais

20 min.
Spausdinti
  2 įvertinimai
Ingredientai:
  • Chabata 1 vnt.
  • Sviestas 50 g
  • Česnakas 2 skiltelės
  • Pomidoras 2-3 vnt.
  • Mocarelos sūris 200 g
  • Druska, pipirai pagal skonį
  • Balzamiko kremas
  • Bazilikų lapai
Įvertinti
Dalintis
Porcija: 4-6  asmenims

Gaminimo eiga:

  1. Minkštą sviestą išsukite su žiupsneliu druskos ir trintu česnaku
  2. Mocarelą ir pomidorus supjaustikyte griežinėliais
  3. Ciabattą perpjaukite išilgai perpus, tepam česnakinį sviestą ir išdėliokite mocarelą.
  4. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 10 min., kol duona gražiai apskrunda, o mocarela išsilydo.
  5. Ant iškeptos duonos išdėliokite pomidorų griežinėlius, pabarstykite  druska, pipirais, pašlakstykite balzamiko kremu, ant viršaus pridėkite šviežiu baziliku.
Vaizdo įrašas kraunasi