Keptas BRI sūris su migdolais

15 min.
Spausdinti
  3 įvertinimai
Ingredientai:
  • Bri sūris 1 vnt. (nepjaustytas)
  • Medus ¼ stiklinės
  • Migdolai ¼ stiklinės
  • Figos 4–5 vnt.
  • Kelios rozmarinų šakelės
  • Krekeriai
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Įkaitinkite orkaitę iki 170 °C temperatūros.

Išklokite skardą kepimo popieriumi. Išimkite bri sūrį iš pakuotės ir padėkite kepimo skardos viduryje. Kepkite 8–10 minutes. Pažiūrėkite, ar sūris iškepęs: jei sūris ties viduriu minkštas, vadinasi, jis iškepęs.

Su mentele atsargiai išimkite sūrį ir padėkite į lėkštės centrą. Apšlakstykite medumi, ant sūrio užberkite smulkintų migdolų, ketvirčiais pjaustytų luptų figų ir rozmarinų šakelių.

Patiekite karštą su krekeriais.