Lašiša su smidrais

25 min
Spausdinti
  1 įvertinimas
Ingredientai:
  • Lietuviškos bulvės 4 vnt.
  • ROKIŠKIO sviestas, 82 % rieb. 1 šaukštas
  • Žalieji smidrai 1 indelis
  • Migdolai 1 sauja
  • Lašiša
  • Ridikėliai 5 vnt.
  • Citrina 1 vnt.
  • Svogūnų laiškai 100 g
  • Druska
  • Pipirai
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Keptuvėje iškepkite bulvių griežinėlius. Tuomet svieste pakepinkite smidrus ir kapotus migdolus. Į lėkštę dėkite keptas bulves, o ant jų lašišų gabalėlius. Puoškite plonais šviežių ridikėlių ir citrinų griežinėliais, pagardinkite svogūnų laiškais, druska ir pipirais. Šalia dėkite keptus smidrus.