Nemokama infolinija (8-22 val.)
8 800 20050

Lėtai virta šoninė su sojų ir terijakio padažu

5 val.
Spausdinti
  0 įvertinimų
Ingredientai:
  • Kiaulienos šoninė (be kaulo, bet būtinai su oda) 1 gabalėlis
  • Česnakas 5 skiltelės
  • Imbiero šaknis 1/3
  • Sojų padažas 300 ml.
  • Aitrioji raudonoji paprika 1 vnt.
  • Cukrus 2 valgomieji šaukštai
  • Terijakio padažas 5 valgomieji šaukštai
  • Vanduo
  • Sezamų sėklos patiekalui papuošti
  • Lapinis kopūstas (angl. kale)
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:

Kiaulienos šoninę supjaustykite maždaug 10 centimetrų ilgio ir 4 centimetrų pločio gabalėliais. Odelėmis į viršų juos išrikiuokite puode ir užpilkite vandeniu. Vandens turi būti tiek, kad jis apsemtų šoninę. 
 
Į puodą su mėsa ir vandeniu supilkite sojų padažą, sudėkite nuluptas česnakų skilteles, griežinėliais pjaustytą aitriąją papriką ir imbierą, suberkite cukrų.
 
Mėsą virkite ant mažos ugnies apie 4 valandas. Gabalėliai turi būti minkšti, bet neištižę.
 
Iš puodo išėmę šoninės gabalėlius, sudėkite juos odelėmis į viršų ant lėkštės, kad atvėstų. Aptepkite terijakio padažu. Mėsos gabalėlius apibarstykite sezamų sėklomis ir dėkite ant plėšytų lapinio kopūsto (angl. kale) lapų.
 

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsakyti