Ožkų pieno sūrio ir vynuogių rutuliukai

30 min.
Spausdinti
  0 įvertinimų
Ingredientai:
  • Vynuogės 1 didelė kekė
  • Ožkų pieno sūris 450 g
  • Lazdynų riešutai 1/3 puodelio
  • Pistacijos 1/3 puodelio
  • Medus (skystas) 3 v.š.
  • Mėtos saujelė šviežių
Įvertinti
Dalintis
2 porcijos

Gaminame:

Vynuoges nuplaukite po šiltu tekančiu vandeniu ir palikite nudžiūti. Į nedidelį dubenėlį suberkite smulkintus riešutus ir sumaišykite. Medų supilkite į plačią stiklinę. Imkite vynuogę ir apgaubkite nedideliu ožkos sūrio kiekiu, taip suformuodami rutuliuką. Sūris turi vienodu sluoksniu visiškai padengti vynuogę. Suformavę visus rutuliukus, po vieną merkite į medų, leiskite nutekėti pertekliui, tuomet pavoliokite riešutuose ir smulkintuose mėtų lapeliuose. Laikykite šaldytuve. Pateikite pilnus ar perpjautus per pusę.
 
Vaizdo įrašas kraunasi