Silkė

20 min
Spausdinti
  3 įvertinimai
Ingredientai:
  • Silkė 1 vnt.
  • Salierų stiebas 4 vnt.
  • Morka, vidutinio dydžio 1 vnt.
  • Lietuviškas svogūnas, didelis 1 vnt.
  • Lietuviškos bulvės, vidutinio dydžio 3-4 vnt.
  • Druska
  • Pipirai
Įvertinti
Dalintis
Per Kūčias žuvis keliauja į lėkštes. O silkė tiesiog būtina!

Kaip gaminti:

Susmulkinkite salierų stiebus ir morką. Su mėgstamais prieskoniais pakepinkite svogūnus. Orkaitėje arba keptuvėje iškepkite stambiai pjaustytas bulves, pagardintas druska ir pipirais. Sumaišę bulves ir pakepintas daržoves, viską papuoškite silke. Ragaukite, kol bulvės dar šiltos!