Užkepti kiaulienos nugarinės sumuštiniai su Ciabatta duona

30 min.
Spausdinti
  1 įvertinimas
Ingredientai:
  • „Utenos mėsos" kiaulienos nugarinė 320 g
  • Mocarella sūris 200 g
  • Ciabatta tamsi duona 1 vnt.
  • Poras 50 g
  • Sviestas 50 g
  • Saldžiarūgštis padažas 100 g
  • Druska, pipirai, aliejus
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:

Kiaulienos nugarinė pagardinama druska, pipirais ir aliejumi. Skrudinama keptuvėje didelėje temperatūroje iš abiejų pusių. Supjaustoma plonomis juostelėmis išilgai kepsnio.

Ciabatta duona perpjaunama pusiau. Apatinė dalis ištepama kambario temperatūros sviestu, sudedama pjaustyta kiauliena, smulkiai supjaustytas poras, apipilama saldžiarūgščiu padažu ir apdedama plonai pjaustytu mocarelos sūriu.

Skrudinama gerai įkaitintoje orkaitėje, kol sūris išsilydo.

Kiaulienos nugarinė lengvai perkepa. Niekada neperkepsite nugarinės, jei įpjovę ją kepdami pamatysite lengvai rausvas sultis. Tai ženklas, kad nugarinė yra iškepta.

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsiregistruodami gauti MAXIMOS siunčiamą naujienlaiškį sutinkate, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais. Sužinokite daugiau Privatumo politikoje.