Nemokama infolinija (8-22 val.)
8 800 20050

Humusas

75 min.
Spausdinti
  0 įvertinimų
Ingredientai:
  • Avinžirniai 200 g mirkytų ne mažiau, kaip 24 val.
  • Žemės riešutai 150 g
  • Česnakas 1 skiltelė
  • Citrinos sultys 1/2
  • Druska 1 a.š.
  • Avinžirnių nuoviras 150 ml
  • Alyvuogių aliejus 3 v.š.
  • Kmyninis kuminas 1,5 a.š. (skrudintas ir kavamale sumaltas)
  • Saldžios paprikos milteliai
  • Žalia bulvė 1 vnt. (arba pomidoras)
Įvertinti
Dalintis
4 porcijos

Gaminame:

Nupilkite vandenį, kuriame mirko avinžirniai, juos perplaukite. Sudėkite į greitpuodį, užpilkite vandeniu, kad apsemtų, pasūdykite, įdėkite gabaliuką žalios bulvės arba ¼ pomidoro ir virkite nuo greitpuodžio šnypštimo pradžios 25 minutes. Bulvė ar pomidoras padeda suvirti avinžirnių odelei. Jei neturite greitpuodžio, virkite puode, apie 1 valandą. Išvirusius avinžirnius nukoškite ir ataušinkite, tačiau nuoviro neišpilkite, jo reikės reguliuojant pašteto konsistenciją. Sudėkite visus išvardintus produktus ir žemės riešutus į virtuvinį kombainą ir sutrinkite iki vientisos masės. Apliekite alyvuogių aliejumi, apibarstykite saldžiosios paprikos milteliais. Patiekite su skrudinta balta duona ar šviežiomis daržovėmis.

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsakyti