ŽIRNIŲ UŽTEPĖLĖ

30 min.
Spausdinti
  0 įvertinimų
Ingredientai:
  • Avinžirniai 2 saujos mirkytų ne mažiau kaip 24 val.
  • Česnakas 3-4 skiltelės
  • Džiovinti pomidorai 5-6 vnt.
  • Anakardžių riešutai 1 sauja mirkytų
  • Sezamo sėklos 1 v.š.
  • Moliūgų sėklos 1 v.š.
  • Aliejus 1 v.š.
  • Petražolės 1 sauja
  • Druska Pagal skonį
  • Malti pipirai Pagal skonį
  • Ridikėliai Sauja
  • Citrinos sultys 1/2
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:

Išvirkite avinžirnius. Juos smulkinkite smulkintuvu, tuomet dėkite česnaką – vėl susmulkinkite. Berkite pomidorus, sezamo sėklas, anakardžių riešutus ir viską susmulkinkite. Paskutines suberkite petražoles. Jeigu masė per tiršta, galima įpilti vandens, kuriame virė avinžirniai. Pagardinkite druska ir maltais pipirais. Valgykite su agurkų ar cukinijų riekelėmis.

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsiregistruodami gauti MAXIMOS siunčiamą naujienlaiškį sutinkate, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais. Sužinokite daugiau Privatumo politikoje.