Aromatingas kuskusas

20 min.
Spausdinti
  1 įvertinimas
Ingredientai:
  • Kuskusas 3 stikl.
  • Karis žiupsnelis
  • Gvazdikėliai žiupsnelis
  • Kvapnieji pipirai žiupsnelis
  • Juodieji pipirai žiupsnelis
  • Pievagrybiai 1 stikl.
  • Aliejus 3 v. š.
  • Svogūnas 1 vnt.
  • Kefyras „Saulės pienas“ 2 stikl.
  • Rozmarino šakelės kelios
  • Druska žiupsnelis
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Kuskusą apliekite verdančiu vandeniu ir palikite 5 min., kol išbrinks. Pagardinkite prieskoniais. Nuplautus ir susmulkintus pievagrybius bei svogūną kaitinkite keptuvėje ant aliejaus, kol svogūnai lengvai apskrus. Sumaišykite šią masę su kukuso kruopomis. Išmaišykite kefyrą su smulkintais rozmarinais, pasūdykite. Patiekite šalia paruošto kuskuso kaip padažą (ant kuskuso jo pilkite pagal skonį).