Blyneliai su lašišomis

50 min.
Spausdinti
  4 įvertinimai
Ingredientai:
  • Kiaušiniai 5 vnt.
  • Lašišos filė 200 g
  • Miltai 1 stik.
  • Aliejus 3 v. š.
  • Varškė „Saulės pienas“ 200 g
  • Kefyras 100 ml
  • Obuoliai 1 vnt.
  • Citrinos sultys 1/2 vnt.
  • Druska žiupsnelis
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti: 

Kiaušinius išplakite iki vientisos masės. Supilkite aliejų, išmaišykite. Įmaišykite miltus, kefyrą, varškę. Įberkite druskos. Nuluptą ir sutarkuotą obuolį sudėkite į tešlą ir dar kartą išplakite. Kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje, kol blyneliai lengvai apskrus. Lašišos filė supjaustykite griežinėliais, apšlakstykite citrinos sultimis ir patiekite su blyneliais.