Bulviniai blynai su grūdėta varške ir šaltai rūkyta lašiša

30 min.
Spausdinti
  1 įvertinimas
Ingredientai:
  • Bulvė 6 vnt.
  • Svogūnas 1 vnt.
  • Manų kruopos 1 šaukštas
  • Kiaušinis 2 vnt.
  • Grūdėta varškė 200 g
  • Česnakas 2 skiltelės
  • Šaltai rūkyta lašiša 200 g
  • Druska, pipirai
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:

Bulves ir svogūnus sutarkuokite smulkia tarka, sukrėskite į sietelį – tegu nuvarva skystis.
 
Kiaušinius labai gerai išplakite su druska, pipirais ir supilkite į tarkius, suberkite manų kruopas ir gerai išmaišykite. Kepkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
 
Grūdėtą varškę sukrėskite į sietelį, kad nuvarvėtų kuo daugiau skysčio, česnakų skilteles sutarkuokite ir atsargiai įmaišykite į grūdėtą varškę.
 
Blynus patiekite su grūdėta varške ir gabalėliais šaltos rūkytos lašišos.