Juodasis vegetariškas suvožtinis

20 min.
Spausdinti
  3 įvertinimai
Ingredientai:
  • Juodos mėsainių bandelės 2 vnt.
  • Juodasis čederio sūris 2 riekelės
  • Rudieji pievagrybiai 2 vnt.
  • Mėlynasis svogūnas 1 vnt.
  • Gražgarstės 50 g
  • Juodieji KUMATO pomidorai 1 vnt.
  • Česnakas 1 skiltelė
  • Balzaminis actas 2 v. š.
  • Alyvuogių aliejus 2 v. š.
  • Druska ir pipirai pagal skonį
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti: 

Sumaišykite balzaminį actą su alyvuogių aliejumi, trinta česnako skiltele, pagardinkite druska ir pipirais. Pamarinuokite gautame padaže ruduosius pievagrybius (10–15 min.) ir pakepkite keletą minučių ant keptuvo. Pašildykite ant keptuvo abi bandelių puses. Ant dar šilto pagrindo dėkite riekelę juodojo čederio, pomidoro riekę, keletą žiedų mėlynojo svogūno, ruduosius pievagrybius, gražgarsčių lapelius. Uždėkite bandelės viršutinę dalį. Patiekite su orkaitėje keptų batatų skiltelėmis. 
 

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsiregistruodami gauti MAXIMOS siunčiamą naujienlaiškį sutinkate, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais. Sužinokite daugiau Privatumo politikoje.