Konservuoti agurkai

30 min.
Spausdinti
  1 įvertinimas
Ingredientai:
  • Ilgasis agurkas 1 vnt.
  • Druska 1 a. š.
  • Laiškiniai svogūnai 2 (susmulkintų)
  • Ryžių actas 2 v. š.
  • Česnakas 2 skiltelių (susmulkinto)
  • Imbiero šaknis 1/4 cm storio (susmulkintos)
  • Aitriųjų pipirų aliejus 1 v. š.
  • Čili pipirai 1 v. š. (smulkintų)
  • Cukrus 1 a. š.
  • Žuvies padažas 1/2 v. š.
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Sudėti supjaustyto agurko gabaliukus į dubenį, pridėti druskos, išmaišyti. Leisti pastovėti 30 min. Tada nupilti skystį. Atskirame dubenyje sumaišyti laiškinius svogūnus, actą, imbierą, česnaką, čili aliejų, čili miltelius, žuvies padažą, cukrų. Įmaišyti agurkus į šį mišinį, uždengti dubenį plastikiniu dangčiu. Įdėti į šaldytuvą ir palaikyti bent 30 min.