Ryžių rizotas su moliūgais

40 min.
Spausdinti
  1 įvertinimas
Ingredientai:
  • Ilgagrūdžiai ryžiai RISO SCOTTI ARBORIO 250 g
  • Moliūgas 500 g
  • Svogūnas 1 vnt.
  • Česnako skiltelės 3 vnt.
  • Sviestas 1 v. š.
  • Rudasis cukrus 275 g
  • Ypač grynas alyvuogių aliejus 3 v. š.
  • Sausas baltasis vynas 1 stiklinė
  • Skystas sultinys GALLINA BLANCA
  • Kietasis sūris, tarkuotas 100 g
  • Juodieji pipirai, druska žiupsnelis
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:

Puode ištirpiname sviestą, įpilame alyvuogių aliejaus ir ant vidutinės ugnies pakepame susmulkintą svogūną, tada sudedame česnakų skilteles ir pakepame, kol pagels. Į puodą supilame ryžius, pamaišome, pakepame ir pilame vyną. Viską kaitiname ant nedidelės ugnies, pilame po samtelį sultinio ir nuolat maišome, kad nepridegtų. Kai skystis susigeria į ryžius, pamalame pipirų, įberiame druskos, sudedame tarkuotą sūrį ir išmaišome.

Pusę moliūgo verdame nedideliame kiekyje sūdyto vandens iki suminkštėja, o tuomet sutriname ir pilame masę į puodą su jau paruoštais ryžiais, viską išmaišome. Likusį moliūgą supjaustome kvadratėliais ir pakepiname ant sviesto, kad apskrustų, pabarstome druska ir pipirais, viską supilame į puodą su ryžiais ir išmaišome.

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsiregistruodami gauti MAXIMOS siunčiamą naujienlaiškį sutinkate, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais. Sužinokite daugiau Privatumo politikoje.