Špinatų ir kietojo sūrio kišas

1 val.
Spausdinti
  1 įvertinimas
Ingredientai:
  • Sviestas 1 v. š.
  • Špinatai 2 saujos
  • Kietasis sūris 1 puodelis
  • Kiaušiniai 4 vnt. (dideli)
  • Sviestinė tešla 150 g.
  • Smulkintas muskatas 1/4 a. š.
  • Svogūnų laiškai 2 vnt. (susmulkinti)
  • Pienas 1 puodelis
  • Vanduo 0,5 puodelio
  • Druska, pipirai pagal skonį
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Sviestine tešla išlokite pyrago skardą. Didelėje keptuvėje įkaitinkite sviestą, sudėkite laiškinius svogūnus ir kepkite 1–2 min. Sudėkite špinatus, pabarstykite druska ir pipirais. Kepkite dar 2–3 min. Perkelkite visą špinatų masę į kiaurasamtį, išspauskite tiek skysčio, kiek išeis. Špinatų masę ir tarkuotą sūrį paskirstykite ant tešlos. Dideliame dubenyje suplakite kiaušinius, muskatą, pieną, vandenį, žiupsnelį druskos ir pipirų. Užpilkite kiaušinių masę ant tešlos. Kepkite apie valandą. Prieš valgydami leiskite kišui 15 min. atvėsti.
 

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsiregistruodami gauti MAXIMOS siunčiamą naujienlaiškį sutinkate, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais. Sužinokite daugiau Privatumo politikoje.