Varškės apkepas su ryžiais

1 val.
Spausdinti
  1 įvertinimas
Ingredientai:
  • Kiaušiniai 3 vnt.
  • Cukrus 4 v. š.
  • Ryžiai 500 g
  • „Saulės pieno“ varškė 400 g
  • Lazdynų riešutai 1/2 stiklinės
  • Razinos 1 stiklinė
  • Druska žiupsnelis
  • Vanilinis cukrus 1 a. š.
  • Kepimo milteliai 1 a. š.
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:


Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi. Sumaišykite su ryžiais. Įmaišykite varškę. Riešutus sutrinkite trintuvu kartu su druska ir kepimo milteliais. Trintus riešutus įmaišykite į ryžių-varškės masę. Sukrėskite tešlą į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite apkepą 180 laipsnių temperatūroje, kol iškils ir lengvai paruduos.