Grilyje kepta lašiša

30 min.
Spausdinti
  1 įvertinimas
Ingredientai:
  • Lašiša 4-6 filė gabalėliai
  • Sviestas 1 a.š. vienam gabalėliui
  • Česnakas 2 skiltelės
  • Cukinija 2 vnt.
  • Čiobrelis 4 šakelės
  • Citrina 2 vnt.
  • Baltas vynas
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti (kiekvienas gabalėlis gaminamas atskirai):

Įkaitinkite grilį iki vidutinio karštumo. Uždėkite ant jo didelį lakštą folijos. Išdėliokite ant folijos cukinijos griežinėlių bei česnako sluoksnį. Užbarstykite druskos ir pipirų. Tuomet ant viršaus dėliokite citrinos griežinėlius. Dėkite lašišos gabalėlį. Užberkite dar druskos ir pipirų. Ant lašišos gabalėlio uždėkite šaukštelį sviesto, čiobrelių šakelę, užpilkite šlakelį baltojo vyno. Perlenkite foliją pusiau ir užlankstykite kampus, kad susifomuotų uždaras paketėlis. Tą patį pakartokite su visais lašišos gabalėlias. Kepkite ant grilio 10–12 min.