Nemokama infolinija (8-22 val.)
8 800 20050

Įdarytas karpis

60 min
Spausdinti
  1 įvertinimas
Ingredientai:
  • Karpis 1 vnt., vidutinio dydžio
  • Česnako galvutė 1 vnt.
  • Apelsinas 1 vnt.
  • Alyvuogių aliejus (ypač tyras) LA ESPANOLA 1 šaukštas
  • Čiobrelių šakelės keli vnt.
  • Druska
  • Pipirai
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Nuplaukite ir nusausinkite žuvį. Pusiau perpjaukite vieną česnako galvutę. Pusiau perpjaukite ir apelsiną. Vieną pusę apelsino supjaustykite griežinėliais, kitą – skiltelėmis. Į karpio vidų dėkite apelsinų griežinėlius, keletą šviežių čiobrelių šakelių. Išorę apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais. Šalia karpio dėkite apelsinų skilteles ir per pusę perpjautą česnaką. Kepkite 180 ºC orkaitėje 30 min. Kepimo laikas priklauso nuo žuvies dydžio.

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsakyti