Krepšeliai su grybais

35 min.
Spausdinti
0 įvert.

Ingredientai:

  • Šaldyta filo tešla
  • Rudieji pievagrybiai
  • Porai
  • Ožkų pieno sūris
  • Alyvuogių aliejus
  • Sviestas
  • Šviežias čiobrelis
  • Druska, pipirai

1. Griežinėliais pjaustytus porus ir smulkintus grybus kepkite ant nedidelio kiekio aliejaus, kad gerai suminkštėtų. Viską paskaninkite čiobrelio lapeliais, druska ir pipirais. 

2. Atšildykite filo tešlą, ant švaraus paviršiaus ištieskite vieną jos lakštą ir ištepkite lydytu sviestu. Užklokite nauju tešlos lakštu ir vėl ištepkite sviestu. Pakartokite veiksmą dar kartą. Turite gauti tris sluoksnius. Supjaustykite filo tešlą į 12 lygių kvadratėlių. 

3. Ant kvadratėlių uždėkite 1–2 valgomuosius šaukštus grybų ir porų įdaro ir paskaninkite keliais gabaliukais ožkų sūrio. Suformuokite nedidelius krepšelius. 

4. Krepšelius ištepkite lydytu sviestu ir kepkite 185 °C orkaitėje apie 25 min. 

Kaledu-polapis_1000x1000_Receptai4
Pagalba