„Meistro Kokybė“

„Meistro Kokybė“ – ant Jūsų stalo jau 25 metus!

Esame tam, kad kasdien džiugintume Jus vis skirtingais tradiciniais ir naujais skoniais. 

Skiriame ypatingą dėmesį, kad visi patiekalai būtų švieži ir aukštos kokybės, todėl Jums nereikia galvoti, ką gaminti ir skirti tam laiko. 

Atraskite didelį salotų, mėsos, žuvies ir vegetariškų patekalų, kepinių ir daugybės užkandžių pasirinkimą ir mėgaukitės meistriškai paruošta kulinarija!

„Meistro kokybės” asortimentą supakuojame į patogias atnaujinto dizaino pakuotes, kurias rasite parduotuvių lentynose, o prireikus daugiau – šviežiai paruoštų gaminių galite rasti ir sveriamo maisto vitrinose.

Šios savaitės „Meistro Kokybės“ pasiūlymai

Loading...
NAMINĖ sluoksniuota burokėlių ir silkių mišrainė

-12%

NAMINĖ sluoksniuota burokėlių ir silkių mišrainė, 1 kg

Iki 02.06

6
99
7,95
Kepti ŽARIJOS viščiukų broilerių ketvirčiai

-10%

Kepti ŽARIJOS viščiukų broilerių ketvirčiai, 1 kg

Iki 02.06 , nuo 

XX XX
6
19
6,95
Salotos su kuskusu, daržovėmis ir DŽIUGO sūriu

-13%

Salotos su kuskusu, daržovėmis ir DŽIUGO sūriu, 1 kg

Iki 02.06 , nuo 

XX XX
5
99
6,95
PIKANTIŠKOS salotos

-10%

PIKANTIŠKOS salotos, 1 kg

Iki 02.06

6
19
6,95
Kibinas su mėsos; vištienos; grybų įdaru, 3 rūšių

2 vnt. už

Kibinas su mėsos; vištienos; grybų įdaru, 3 rūšių, 2 vnt. x 105–115 g

Iki 02.06

1
39
AČIŪ
Kiaulienos plovas

-10%

Kiaulienos plovas, 1 kg

Iki 02.06 , nuo 

XX XX
6
19
6,95
Aštrūs rytietiški makaronai su vištiena

-10%

Aštrūs rytietiški makaronai su vištiena, 1 kg

Iki 02.06 , nuo 

XX XX
7
99
8,95
Keptos ŽARIJOS viščiukų blauzdelės be sąnario

-12%

Keptos ŽARIJOS viščiukų blauzdelės be sąnario, 1 kg

Iki 02.06 , nuo 

XX XX
6
99
7,95
Pyragas su mėlynių įdaru

-10%

Pyragas su mėlynių įdaru, 350 g, 1 vnt.

Iki 02.06

1
75
1,95
Itališka duona

-17%

Itališka duona, 500 g, 1 vnt.

Iki 02.06 , nuo 

XX XX
1
19
1,45
Tortas JUODOJI ROŽĖ

-11%

Tortas JUODOJI ROŽĖ, 1 kg

Iki 02.06

8
85
9,95
Plokštainis NAPOLEONAS

-10%

Plokštainis NAPOLEONAS, 1 kg

Iki 02.06

7
99
8,95
Eklerų ir sūrio tortas su karamele

-10%

Eklerų ir sūrio tortas su karamele, 1 kg

Iki 02.06 , nuo 

XX XX
11
59
12,95
Vyniotinis ROJUS

-10%

Vyniotinis ROJUS, 1 kg

Iki 02.06

7
99
8,95
Spurga su varškės kremo, miško uogų įdaru

2 vnt. už

Spurga su varškės kremo, miško uogų įdaru, 2 vnt. x 70 g

Iki 02.06

0
99
AČIŪ
Bandelė su obuolių ir cinamono įdaru

2 vnt. už

Bandelė su obuolių ir cinamono įdaru, 2 vnt. x 90 g

Iki 02.06

0
79
AČIŪ

Išsirinkite iš gausaus „Meistro Kokybės“ kulinarijos asortimento

Užkandžiai

MK_web_1000x1000_10

Šviesi kepinta duona

Skanu, trašku, paprasta! Kepinta šviesi duona, puikiausiai tinkanti kaip užkandis vakarėliui, šventei ar filmų vakarui. Skaniausiai atsiskleidžia su sūrio, majonezo ir česnako padažu arba įvairiomis užtepėlėmis.

MK_web_1000x1000_2

Įvairių sūrių užkandžių rinkinys

Laukia vakarėlis, netikėti svečiai, o gal jaukus vakaras namuose? Atraskite rinkinį, skirtą dalintis ir ragauti įvairių rūšių sūrius. Čia rasite fermentinio sūrio kubelius, varškės ir sūdytą sūrį, puskietį sūrį su Chalapos paprikomis, Lietuvos sūrių žvaigždę „Džiugas“ bei marinuotas alyvuoges.

MK_web_1000x1000_15

Kiaulių odelių traškučiai

Norite įdomesnio užkandžio vakarėliui užsukus svečiams ar filmų vakarui? Švelniai aštrūs kiaulių odelių traškučiai su uoginių paprikų prieskoniais patiks ne tik mėsos megėjams, bet ir norintiems pikantiškesnio skonio.

MK_web_1000x1000_14

Kepti krevečių traškučiai

Jei ieškote, kokiu užkandžiu nustebinti artimuosius ar draugus – lengvi traškučiai su krevetėmis paįvairins jūsų vakarą ir suteiks užkandžių stalui jūros gėrybių egzotikos. Skanaukite vienus arba su sūrio ir daržovių užtepėlėmis.

MK_web_1000x1000_2

Šviežiai rauginti agurkai

Žali ir traškūs – kas? Šviežiai rauginti agurkai! Šie agurkėliai mėgstami ir vieni kaip gardus užkandis, ir kaip garnyras prie mėsos, žuvies ar vegetariškų patiekalų. 

MK_web_1000x1000_3

Kepinta duona su sūrio ir majonezo padažu

Nepakartojamas duetas, kuris savo aromatu iš toli sužadina apetitą ir kurio paragavus sunku sustoti! Kepinta duona su pikantišku sūrio ir majonezo padažu bei česnakais puikiai tiks jūsų šventės, vakarėlio užkandžių stalui ar filmų vakarui.

MK_web_1000x1000_5

Lavašo suktinukai su lašiša

Suktinukai su lašiša – itin mėgstami per vakarėlius arba kaip lengvas užkandis, nuo stalo dingstantis akimirksniu. Minkšto lavašo viduje įsisupusi sūdyta lašiša, salotos, pomidorai ir krapai gardžiai dera su burnoje tirpstančiu kreminiu sūriu ir žolelėmis.

MK_web_1000x1000_6

Lavašo suktinukai su tunu

Greitam užkandžiui ar lengvai vakarienei – minkštas lavašo suktinukas, kuriame tunas draugauja su gaiviomis salotomis, pomidorais ir traškiais raudonaisiais svogūnais, o skonių jūrą vainikuoja švelnus majonezas. 

MK_web_1000x1000_7

Lavašo suktinukai su vištiena

Lavašas, netikėtai nustebinantis subtiliai indišku skoniu – keptą aštrią vištieną sušvelnina lydytas sūris su pomidorais, pekininiais kopūstais ir kario prieskoniais. Kaip sotus pietų ar vakarienės patiekalas, puikiai dera prie šviežių ir keptų daržovių ar ryžių.

MK_web_1000x1000_8

Daržovių suktinukai „spring rolls“ su padažu

Azijos šalių patiekalų įkvėptas užkandis – suktinukai „spring rolls“ su keptais kopūstais, pupelėmis, morkomis, svogūnais ir grybais. Pagardinti saldžiu aitriųjų paprikų padažu, šie suktinukai palepins ieškančius egzotiško skonio. Tinka vegetarams ir veganams.

MK_web_1000x1000_14

Kepinta šviesi duona su saulėgrąžomis

Traški kepta duona su saulėgrąžomis, tinkanti vakarėlio užkandžiams, skaniausiai atsiskleidžianti su sūrio, majonezo ir česnako padažu arba įvairiomis užtepėlėmis.

MK_web_1000x1000_10

Šviesi kepinta duona

Skanu, trašku, paprasta! Kepinta šviesi duona, puikiausiai tinkanti kaip užkandis vakarėliui, šventei ar filmų vakarui. Skaniausiai atsiskleidžia su sūrio, majonezo ir česnako padažu arba įvairiomis užtepėlėmis.

MK_web_1000x1000_8

Keptų vištienos užkandžių rinkinys

Sotus traškių vištienos užkandžių rinkinys, skirtas dalintis su šeima ar draugų kompanija. Skanūs ir karšti, ir šalti – aštrūs viščiukų sparneliai, vištienos rutuliukai ir vištienos juostelės su mangų ir aitriųjų paprikų padažu.

MK_web_1000x1000_9

Užkandžių rinkinys

Laukia vakarėlis, netikėti svečiai, o gal jaukus vakaras su taure balto ar raudono? Atraskite rinkinį, skirtą dalintis ir ragauti įvairių rūšių sūrius. Čia rasite fermentinio sūrio kubelius, varškės ir sūdytą sūrį, puskietį sūrį su Chalapos paprikomis, Lietuvos sūrių žvaigždę „Džiugas“ bei marinuotas alyvuoges.

Salotos ir mišrainės

MK_web_1000x1000_12

Avinžirnių salotos su duona ir vytintomis dešrelėmis

Salotos su maistingaisiais avinžirniais, juodos duonos skrebučiais ir sūriu, tinkančios pietums ar sočiai vakarienei. Vytintos dešros gabaliukai ir Chalapos paprikų griežinėliai salotoms suteikia pikantiško skonio ir patiks visiems, ieškantiems naujų skonių.

MK_web_1000x1000_6

Salotos su rūkyta vištiena

Laiko patikrinto skonio megėjams – salotos su rūkyta vištiena. Morka, obuolys, salieras, agurkas, kopūstas ir poras gaiviai papildo rūkytą mėsą ir spalvingai paįvairina skonių visumą.

MK_web_1000x1000_4

Morkų salotos su česnakais

Vitaminų bomba imunitetui - ryškios ir traškios morkų salotos su majonezu ir česnakais, derančios prie įvairiausių karštų patiekalų, ypatingai keptos mėsos ir žuvies. 

MK_web_1000x1000_6

Ryžių ir krabų skonio lazdelių salotos

Vienos iš mėgiamiausių asortimento salotų – gaivi ir spalvinga ryžių mišrainė su krabų skonio lazdelėmis, kukurūzais ir majonezu. Greitiems pietums ir vakarienei, skubantiems ir pasiilgusiems patikrinto skonio.

MK_web_1000x1000_5

Pupelių ir duonos salotos su obuoliais

Kai norisi sotesnių salotų – rinkitės pupelių, skrudintos duonos ir sūrio salotas su obuoliais. Sūrio švelnumas, česnako pikantiškumas ir saldus obuolių akcentas susilieja į vieną skonių žaismą ir pasotina kiekvieną. 

MK_web_1000x1000_4

„Naminės“ salotos

Lyg pagamintos namuose! Daržovių salotos iš visiems gerai pažįstamų tradicinių lietuviškos mišrainės ingredientų, tik be kiaušinio ir skaniausia - su šviežia juoda duona.

MK_web_1000x1000_2

Lietuviška mišrainė

Lietuviška klasika ir daugumos mėgstama baltoji mišrainė, norintiems pajusti švenčių skonį ne tik per šventes. Klasikinių ingredientų - bulvės, morkos, raugintų agurkėlių, žirnelių, kiaušinio ir majonezo ansamblis jūsų lengviems pietums ar vakarienei.

MK_web_1000x1000_9

Pikantiškos salotos

Beveik jau lietuviškos virtuvės klasika tapusios salotos su sūriu, kiaušiniais, majonezu ir česnaku. Pikantiškas skonis geriausiai atsiskleidžia skanaujant su duona arba kaip užtepėlė su duonos užkandžiais ir krepšeliais.

MK_web_1000x1000_8

Sūrio ir majonezo padažas

Švelnus kreminis sūrio padažas su apetitą žadinančio česnako natomis. Tobulai tinka draugystei su kepta duona, duonos lazdelėmis ar traškučiais, o tokie užkandžiai nuo stalo dings per kelias minutes.

MK_web_1000x1000_5

Burokėlių salotos su aliejumi

Tikra daržovių šventė iš virtų burokėlių, morkų, bulvių ir marinuotų agurkėlių, kurią papildo sočios baltosios pupelės ir aliejus. Puikiai dera kaip garnyras prie pietų patiekalo ar lengvos vakarienės, tinka vegetarams ir veganams.

MK_web_1000x1000_3

Burokėlių salotos su majonezu

Burokėlių megėjams – raudonos salotos, paskanintos morkomis, bulvėmis ir marinuotais agurkėliais bei majonezu. Skonių kompoziciją papildančios baltosios pupelės sukuria sotų pietų ar vakarienės patiekalą.

MK_web_1000x1000_10

Daržovių salotos su tunu

Daržovių salotos tikriems žuvų mėgėjams ir ne tik! Čia jus pasitiks tunas, lašišų filė ir ikrai, o skonių jūrą papildys majonezo, kiaušinio ir varškės sūrio švelnumas bei netikėtas saldus obuolių akcentas.

MK_web_1000x1000_11

Sluoksniuota mišrainė su silke

Mišrainė, kurioje lietuviškų daržovių derlius - bulvės, morkos ir burokėliai - susilieja su švenčių stalo karaliene silke ir virtu kiaušiniu. Gerai pažįstamą skonį gardžiai papildo švelniai kepinti svogūnai ir obuoliai.

MK_web_1000x1000_12

Lapinės salotos su lašiša ir grūdėtąja varške

Norisi sveikiau, bet ir sočiau? Lašišos ir grūdėtos varškės draugystę gaiviai paryškina šviežios salotos, cukinija ir traškūs raudonieji ridikėliai, o dar išraiškingesnį skonį suteikia šlakelis salotų užpilo su citrinos ir česnako natomis.

MK_web_1000x1000_4

Šviežių kopūstų salotos

Kai norisi gaiviau ir sveikiau! Sultingos ir traškios kopūstų salotos su morkomis ir aliejumi puikiausiai dera papildyti karštą pietų ar vakarienės patiekalą.

MK_web_1000x1000_13

Daržovių salotos „Mimoza“ su tunu

Amžinai skani draugystė tarp silkės, bulvės ir grybų - sluoksniuotos salotos. Čia sūdytą silkę žaismingai papildo marinuoti kelmučiai, pievagrybiai ir agurkėliai, švelnumo suteikia virtos bulvės ir majonezas. 

MK_web_1000x1000_

Salotos su vištiena ir prancūzišku užpilu

Gaivios, šiek tiek salstelėjusios salotos su Prancūzijos prieskoniu. Čia kepta vištiena draugauja su minkštu mocarelos sūriu, jų draugystę papildo traškios salotos, sultingi pomidoriukai ir agurkai. Tik nepamirškite prancūziško garstyčių užpilo – čia ir slypi visas gardumas!

MK_web_1000x1000_2

Salotos su mocarelos rutuliukais

Šiek tiek Italijos, šiek tiek Graikijos ir rezultatas – salotos, lyg grįžusios iš atostogų! Čia jus pasitiks šviežia cukinija, pomidorai, pekininiai kopūstai, alyvuogės ir rausvieji svogūnai su garstyčių ir žolelių padažu bei svarbiausias akcentas – švelnūs mocarelos sūrio rutuliukai.

MK_web_1000x1000_

Pupelių ir avinžirnių salotos

Maistinga, sotu ir sveika! Traškiose salotose ir sultinguose pomidoruose puikuojasi baltymais praturtinti avinžirniai, raudonosios ir sviestinės pupelės, viską sujungia gaivus žolelių padažas ir rausvieji svogūnai. 

MK_web_1000x1000_7

„Cezario“ salotos su krevetėmis

Salotų klasika, tik su jūros gėrybių akcentu – čia jus pasitiks traškūs pekino kopūsto lapai, keptos krevetės ir stambiai tarkuotas kietasis sūris, auksinės spalvos duonos skrebučiai ir, žinoma, kreminis  „Cezario“ ir česnakų padažas.

MK_web_1000x1000_2

Gaiviosios ryžių salotos su lašiša ir mangais

Susipažinkite su geros nuotaikos salotomis! Maistingas patiekalas su sūdyta lašiša, spalvingais mangų gabaliukais ir ryškiomis sojų pupelėmis. Visą spalvų vaivorykštę pagardina azijietiškos virtuvės žvaigždės – sojos padažas, sezamų sėklos, kalendra ir gražgarstės.

MK_web_1000x1000_3

Graikiškos salotos

Viduržemio jūros regiono dvelksmas ant jūsų stalo – tradicinės graikiškos salotos. Traškių salotų lapuose ir daržovėse švelniai įsipaišo sūdytas baltasis sūris, rausvieji svogūnai ir juodosios alyvuogės. Belieka tik apšlakstyti aliejaus padažu su česnaku ir mėgautis!

MK_web_1000x1000_4

„Nicos“ salotos

Prancūzų virtuvės klasika – gaivios, bet sočios ir maistingos salotos. Čia pomidorai, traškios salotos gaiviai dera su bulvėmis ir virtu kiaušiniu, tunų gabaliukais, o paskutinį ryškų ir prancūzišką akcentą suteikia rausvieji svogūnai ir balzaminis actas. 

MK_web_1000x1000_5

„Cezario“ salotos su vištiena ir šonine

Laiko patikrintos salotos su šiek tiek įvairovės! Keptos vištienos riekelės traškaus pekininio kopūsto lapuose, pagardintos stambiai tarkuotu kietuoju sūriu ir „Cezario“ padažu, apibarstytos auksinės spalvos duonos skrebučiais ir aromatingos skrudintos šoninės gabaliukais.

Mėsa, paukštiena ir žuvis

MK_web_1000x1000_10

Plovas su kiauliena

Šiek tiek Vidurio Azijos ir Artimųjų Rytų virtuvės jūsų pietums ar vakarienei! Klasikinis gardus ir sušildantis ryžių plovas su kiauliena, apkeptomis morkomis ir svogūnais. 

MK_web_1000x1000_9

Plovas su kalakutiena

Lengvas pietų ar vakarienės patiekalas, įkvėptas Vidurio Azijos ir Artimųjų Rytų. Birus ryžių plovas su apkeptais minkštais kalakutienos gabaliukais ir morkomis. 

MK_web_1000x1000_11

Plovas su rudaisiais pievagrybiais

Įsileiskite į svečius Artimuosius Rytus! Ryžių plovas be mėsos su apkeptais rudaisiais pievagrybiais, baklažanais, cukinijomis, morkomis ir svogūnais, pagardintas prieskoniais. Tinka vegetarams ir veganams. 

MK_web_1000x1000_13

Kotletas „Jūratė“

Tikras duonos debesėlis – vištienos kotletas „Jūratė“. Minkšta malta vištienos filė, apvoliota duonos skrebučiuose puikiai tiks sotiems pietums ar vakarienei.  Pagardinkite bulvių koše ar bulvytėmis bei šviežiomis salotomis, mišraine.

MK_web_1000x1000_14

Kiaulienos ir jautienos kotletai

Namų virtuvės klasika – minkšti kiaulienos ir jautienos kotletai. Kartu su mėgstamu garnyru ir daržovėmis arba mišraine galite susikurti jaukius pietus ar vakarienę.

MK_web_1000x1000_11

Žuvų kepsneliai

Jaukus maistas mažiems ir dideliems jūreiviams – minkšti lydekos kepsneliai, apkepti kiaušinio, majonezo ir citrinpipirių prieskonių tešloje. Vakarienės ar pietų patiekalą skanaukite su mėgstamu garnyru ir salotomis.

MK_web_1000x1000_8

Lietuviškas karbonadas

Pasiilgusiems klasikos ir naminio maisto – tradicinis lietuviškas karbonadas iš kiaulienos nugarinės, apkeptos kiaušinio ir miltų tešloje. Tinkantis visur, prie ko tik pageidaujate – bulvių, grikių ar ryžių bei daržovių salotų.

MK_web_1000x1000_

„Naminiai“ kiaulienos kotletai

Atkurti su meile, pagaminti lyg namuose – minkšti kiaulienos kotletukai. Daugumai pažįstamas klasikinis ir jaukus patiekalas, skaniausiai derantis su bulvių koše ir daržovėmis.

MK_web_1000x1000_12

Kotletas „Astra“

Legendinis vištienos kotletas, apkeptas duonos skrebučiuose ir viduje slepiantis minkštą sūrio ir kiaušinio įdarą su razinomis. Sotų patiekalą pagardinkite bulvių koše ar ryžiais, šviežiomis ar troškintomis daržovėmis. 

MK_web_1000x1000_13

„Kijevo“ kotletas

Apskrudęs išorėje, o viduje sultingas. Kas? Daugelio mėgstamas „Kijevo“ vištienos kotletas su sviesto įdaru. Puikūs pietūs ar vakarienė, patiekta su mėgstamu garnyru – bulvių koše, ryžiais ir daržovėmis.

MK_web_1000x1000_11

Vištienos kepsnys su saldžiarūgščiu padažu

Minkštas vištienos filė kepsnys, apkeptas miltuose ir padengtas saldžiarūgščiu padažu, kuriame obuoliai, morkos, raudonosios saldžiosios paprikos pikantiškai sužaidžia savo skoniais. Paskutinis gardus kepsnio akcentas – išsilydžiusio sūrio sluoksnis su petražolėmis.

MK_web_1000x1000_14

Keptos galvijų kepenys

Ne tik sveika, bet ir skanu! Kepenėlės, patroškintos piene ir morkose – maistingas patiekalas, tinkantis su bulvėmis ir salotomis, keptomis daržovėmis.

MK_web_1000x1000_6

Šaltiena su jautiena ir kiauliena

Šaltiena su mėsa dažniausiai užima garbingą vietą ant vaišių stalo, tačiau ja galima mėgautis ne tik per šventes. Dviejų rūšių mėsos – jautienos ir kiaulienos – skoniai gardžiai atsiskleidžia tarp morkų ir žalumynų, o pats patiekalas tradiciškai papuoš jūsų stalą.

MK_web_1000x1000_

Šaltiena su vištiena

Tradicinis ir daugelio lietuvių mėgstamas patiekalas – šaltiena su minkšta plėšyta vištiena, pagardinta morkomis ir žalumynais. Skirta skanauti ne tik per šventes, bet ir kasdien. 

MK_web_1000x1000_8

„Kijevo“ kotletas su bulvių koše

Klasika arba pietų rinkinys skubantiems – „Kijevo“ kotletas su bulvių košės garnyru. Minkšta vištiena, išorėje apskrudusi su džiūvesėliais, o viduje slepianti sultingą sviesto įdarą.

MK_web_1000x1000_

„Kijevo“ kotletai

Apskrudęs išorėje, o viduje sultingas. Kas? Daugelio mėgstamas „Kijevo“ vištienos kotletas su sviesto įdaru. Puikūs pietūs ar vakarienė, patiekta su mėgstamu garnyru – bulvių koše, ryžiais ir daržovėmis.

Makaronai, troškiniai

MK_web_1000x1000_13

Amerikietiški makaronai su sūriu „Mac & Cheese“

Patiekalas, kurį drąsiai galima vadinti ne tik amerikietiška klasika, bet ir sotumo karaliumi. Minkšti makaronai tąsiame sūrio ir grietinėlės padaže su keptos šoninės riekelėmis jūsų sotiems pietums ar jaukiai vakarienei.

MK_web_1000x1000_6

Kiniškas vištienos troškinys „Vyšnaitė“ su ryžiais

Saldžiarūgščiai aštri kelionė į Rytus! Kinijos virtuvės įkvėptas pietų rinkinys: marinuota vištiena, patroškinta saldžiame pomidorų ir aitriųjų paprikų padaže, kartu su skaniausiai derančiais ryžiais.

MK_web_1000x1000_7

Troškinti rauginti kopūstai su keptomis dešrelėmis

Pietų ar vakarienės patiekalas, sušildantis sotumu ir klasikiniu skoniu – rauginti kopūstai, troškinti pomidorų padaže su keptomis kiaulienos dešrelėmis, pagardinti keptais svogūnais ir morkomis.

Bulviniai, miltiniai patiekalai

MK_web_1000x1000_3

Bulvių plokštainis

Lietuviškos virtuvės klasika – tarkuotų bulvių plokštainis, viduje minkštas, išorėje lengvai apskrudęs. Tobulai tinka skanauti su grietinės padažu ir šviežiais žalumynais, tinka vegetarams.

MK_web_1000x1000_10

Žemaičių blynai su mėsos įdaru

Tradicinis lietuviškos virtuvės patiekalas – kepti žemaičių blynai su minkštu mėsos ir kepintų svogūnų įdaru. Sotus pietų ir vakarienės patiekalas, skaniausias su grietinės padažu ir žalumynais.

MK_web_1000x1000_9

Bulviniai blynai su mėsa

Kai norisi sočiai ir skaniai! Vienas iš tradicinių lietuviškos virtuvės patiekalų – bulviniai blynai su malta mėsa. Gardžiausia, kai patiekti su grietine ir žalumynais. 

MK_web_1000x1000_12

Kepti „Vaikiški“ varškėtukai

Kepti varškėtukai, mėgstami ne tik visų mažylių, bet ir didelių smaližių! Apkepti išorėje, purūs viduje, o su grietine, uogiene ar šviežiomis uogomis taps jūsų skaniais pusryčiais ar lengva vakariene. Taip pat ir desertu!

MK_web_1000x1000_7

Varškės apkepas

Minkštas ir purus lyg debesėlis varškės apkepas, kurį mėgsta ir maži, ir dideli. Visų smaližių pusryčiams, lengvesniems pietums ar gardžiam desertui, kurio norėsis dar ir dar.

MK_web_1000x1000_8

Varškės apkepas su razinomis

Švelnus ir burnoje tirpstantis varškės apkepas, pasidengęs auksine plutele ir minkštame viduje slepiantis saldžias razinas, kurios apkepui suteikia ypatingo gardumo bei primena jaukią vaikystę.

Pasaulio virtuvė

MK_web_1000x1000_4

Sušių rinkinys Nr. 1

Trijų skirtingų skonių sušių asorti – rinkinyje rasite sušius su lašiša ir sušius su avokadu, apibertus sezamo sėklomis bei sušius su daržovėmis – pomidorais, cukinija ir paprika – apjuostus jūros dumblio lapu. Skonis geriausiai atsikleidžia valgant su sojos padažu, „wasabi“ pasta ir marinuotu imbieru.

MK_web_1000x1000_9

Sušių rinkinys Nr. 2

Tikra Rytų skonių paletė norintiems įvairovės! Rinkinyje rasite: sušius su lašiša ir ikrais, sušius su unguriu, sušius su lašiša ir krabų skonio lazdelėmis, sušius su krevetėmis bei sušius su avokadais. Kad skonių kelionė būtų dar gardesnė, skanaukite su sojos padažu, „wasabi“ pasta ir marinuotu imbieru.

MK_web_1000x1000_10

Sušių rinkinys Nr. 3

Sotus rinkinys norintiems išragauti skirtingus Japonijos skonius. Rinkinyje jūsų laukia: „maki" sušiai su lašiša, "uramaki" sušiai su lašiša ir sezamais, sušiai su lašiša ir tunu, sušiai su lašiša ir ikrais, sušiai su marinuotais jūros dumbliais ir sezamais. Gardžiuokitės su sojos padažu, „wasabi“ pasta ir marinuotu imbieru.

MK_web_1000x1000_2

Sušių rinkinys Nr. 4

Ar žinojote, kad „maki" vadinami sušiai, iš išorės apjuosti jūros dumbliu, o „uramaki" – kai ryžiai ir kiti pagardai yra išorėje? Tai rinkinys, kuriame rasite abu: „maki" sušius su krevetėmis ir „uramaki" sušius su lašiša ir sezamais bei lašiša ir ikrais. Skaniausia su sojos padažu, „wasabi“ pasta ir marinuotu imbieru.

MK_web_1000x1000_

Sušių rinkinys Nr. 5

Kepti sušiai su krevetėmis ir lašiša, apskrudinti traškia tempuros plutele bei keptos krevetės tempūroje – gardūs karšti kąsneliai lengviems pietums, vakarienei ar užkandžiams vakarėliui, kurie nuo stalo dings pirmieji! Patiekite su sojos padažu, „wasabi“ pasta ir marinuotu imbieru.

MK_web_1000x1000_8

Sušių rinkinys „Rami jūra“ 

Pasinerkite į skonio kelionę po jūros gelmes! Rinkinyje rasite 3 rūšių sušius: su krabų skonio lazdelėmis, su tunu ir su sūdyta lašiša. Jūros gėrybes papildo traški cukinija ir kreminis sūris bei ryškiaspalviai ikrai. Jūros skonių simfoniją gardžiausiai papildo sojos padažas, „wasabi“ pasta ir marinuotas imbieras.

MK_web_1000x1000_9

Sušių rinkinys „Tekanti saulė“ 

Pasiruoškite nuotykiui į tekančios saulės šalį! Skonių kelionėje jus lydės sušiai su lašiša ir cukinija, sušiai su marinuotais jūros dumbliais ir sezamų sėklomis bei sušiai su sūdyta lašiša, cukinija, minkštu sūriu, padengti ryškiaisiais ikrais. Kad kelionė būtų dar gardesnė, skanaukite su sojos padažu, „wasabi“ pasta ir marinuotu imbieru.

MK_web_1000x1000_3

Sušiai „Maki“ su lašiša

Greitas ir lengvas užkandis skubantiems – sušiai su sūdyta lašiša, susukti į jūros dumblio lapą. Japonišką skonį papildo traški cukinija bei švelnaus sūrio ir majonezo padažas.  Skanaukite su sojos padažu, „wasabi“ pasta ir marinuotu imbieru.

MK_web_1000x1000_5

Sušiai „Maki“ su krevetėmis

Jūros gėrybių mėgėjams – sušiai su apkepintomis krevetėmis, kurias gardžiai papildo minkštas kreminis sūris, traški cukinija ir gūžinė salota. Skonis geriausiai atsikleidžia valgant su sojos padažu, „wasabi“ pasta ir marinuotu imbieru.

MK_web_1000x1000_6

Sušiai „Uramaki“ su lašiša ir ikrais

Ryškus ir spalvingas užkandis, įkvėptas Japonijos – „uramaki“ sušiai su lašiša, cukinija ir kreminiu varškės sūriu, padengti oranžinių ikrų sluoksniu. Skonis geriausiai atsikleidžia valgant su sojos padažu, „wasabi“ pasta ir marinuotu imbieru.

MK_web_1000x1000_7

Sušiai „Maki“ su snieginių krabų skonio lazdelėmis

Lengvas užkandis ir šiek tiek Japonijos jūsų stalui – sušiai su krabų skonio lazdelėmis, cukinija, kreminiu varškės sūriu ir  ikrais, susukti į jūros dumblio lapą. Skanaukite su sojos padažu, „wasabi“ pasta ir marinuotu imbieru.

MK_web_1000x1000_

Šaltibarščiai

Gaivus ir puikiai pažįstamas rožinis skonis – šaltibarščiai. Tradicinis lietuviškos virtuvės patiekalas, ypač mėgstamas pavasarį ir vasarą, tačiau kas nepasiilgsta šaltibarščių ir šaltuoju metų laiku?

MK_web_1000x1000_11

Rytietiški makaronai su vištiena

Gal šiandien pietums ar vakarienei šiek tiek aštriau? Atraskite visą paletę spalvų ir rytietiško skonio – makaronai su vištiena, troškinta terijakio padaže kartu su žaliosiomis pupelėmis ir pievagrybiais.

MK_web_1000x1000_12

Azijietiški „Udon“ makaronai su vištiena

Patiekalas tiems, kurie neabejingi Azijos skoniams! Aštriai saldus vištienos troškinys su Japonijos tradiciniais UDON makaronais, „Hoisin“ padažu ir visa keptų daržovių fiesta: cukinija, morkomis, šparaginėmis pupelėmis, bambukais, kaštonais, juodaisiais grybais.

MK_web_1000x1000_3

Ramenai su jautiena

Pakeliaukime po Japoniją! Susipažinkite su Rytų virtuve, kur jūsų lauks RAMEN makaronai su virta jautiena, kiaušiniu ir grybais. Pupelių daigai, bambukų ūgliai, porai, aitriosios paprikos ir sezamo sėklos patiekalą ne tik papuošia, bet ir suteikia rytietiško skonio natų.

MK_web_1000x1000_4

Ryžių makaronų dubenėlis su jautiena

Dubenėlis ryškios ir spalvingos Azijos! Kelionėje į Rytus jus lydės ryžių makaronai su troškintos jautienos gabaliukais, traškios salotos, korėjietiškos morkos, raudonos saldžiosios paprikos ir žirnių ankštys, patroškinti aitriame saldžiarūgštyje ir terijakio padažuose.

MK_web_1000x1000_5

„Udon“ makaronų sriuba su vištiena

Soti ir aromatinga sriuba su Japonijos tradiciniais UDON makaronais ir vištiena, tobula rudens ir žiemos pietums ar vakarienei. Azijos skonių dėlionę papildo pekininiai kopūstai, cukinijos, morkos, raudonos saldžiosios paprikos ir miso padažas.

Leidiniuose dalinamės geriausiais receptais ir „Meistro Kokybės“ rekomendacijomis

Loading...
MAXIMOS leidinys „Kalėdų Kalėdos“ pages 0/1

MAXIMOS leidinys „Kalėdų Kalėdos“

2022 11 17–2023 01 04

Tikime, kad užtenka kelių ypatingų ingredientų, kad Kalėdų stalas ir namai virstų nepaprastais. Šio leidinio puslapiuose rasite išskirtinių prekių sau ir artimiesiems, netikėtų receptų, patarimų bei prasmingų dovanų idėjų, kurios Jus įkvėps. Visa tai tam, kad šios šventės būtų šiek tiek lėtesnės ir prasmingesnės, kad artimųjų šypsenos būtų platesnės, o namai pilni Kalėdų. Juk tam reikia visai nedaug. 

Svarbiausia – laikas kartu. 

Visas aprašymas Mažiau
MAXIMOS leidinys „Sezonai. Velykų Velykos“ pages 0/1

MAXIMOS leidinys „Velykų Velykos“

2022 03 17–2022 04 20

Laukiame ne tik su visa šeima vėl susėsti prie vaišių stalo, bet ir kur kas daugiau – bundančios gamtos, vėl pražystančių medžių ir žaliuojančių sodų. Būtent tokiu laukimu pasitinkame pavasarį – planuodami Velykų patiekalus su daugiau žalumynų. Tą padaryti tikrai daug lengviau, kai žinote, kad viską rasite „Maximoje“.
Kviečiame atrasti naujausius pavasarinius skonius, pasimėgauti žaliuojančios gamtos akcentais ir sutikti dar vienas nuostabias Velykas. 

Visas aprašymas Mažiau
Maxima leidinys „KALĖDŲ KALĖDOS" pages 0/2

MAXIMOS leidinys „Sezonai. Kalėdų Kalėdos“

2019 11 28–2019 12 31

Žiemos šventės – ne tik nuostabus metas, bet ir nuostabus jaus­mas. Todėl mums didžiulis džiaugsmas pasitikti jį kartu su Jumis ir nors šiek tiek prisidėti prie visų etapų: belaukiant švenčių pa­dėti lengviau pasiruošti, gardžiai ir džiugiai pasitikti Kūčių vaka­rą, per Kalėdas mėgautis gardumynais ir stebinti dovanomis, o tarpušvenčiu su lauktuvėmis pasitikti gimines ir draugus bei susi­kurti nepamirštamą Naujųjų metų naktį.

Visas aprašymas Mažiau
MAXIMA žurnalas „Sezonai" Nr. 9 pages 0/1

MAXIMOS leidinys „Sezonai. Ruduo“

2020 10 13–2020 11 17

Visko, ko reikia, rasite mūsų parduotuvių lentynose, o jei pritrūks idėjų ar receptų – atsiverskite šį ledinį, kviečiantį mėgautis šviežiomis rudens derliaus gėrybėmis bei aplankyti pačių įvairiausių pasaulio šalių virtuves. Jei mes negalime iškeliauti į pasaulį, tegu pasaulis atkeliauja pas mus.

Visas aprašymas Mažiau
MAXIMA žurnalas „Sezonai" Nr. 2 pages 0/1

MAXIMOS leidinys „Sezonai. Kalėdų Kalėdos“

2020 11 18–2021 01 01

Jūsų pamėgtos prekės ir dar neišmėgintos naujienos – „Maxima“ leidinyje. Ieškokite įkvėpimo, semkitės idėjų ir kartu leiskitės į skonių pasaulį – nuo gaivinančių gėrimų, iki sezono gerybių ar saldžiausių desertų.

Visas aprašymas Mažiau
MAXIMA Velykos pages 0/1

MAXIMOS leidinys „Sezonai. Velykų Velykos“

2021 03 11–2021 05 11

Jūsų pamėgtos prekės ir dar neišmėgintos naujienos – „Maxima“ leidinyje. Ieškokite įkvėpimo, semkitės idėjų ir kartu leiskitės į skonių pasaulį – nuo gaivinančių gėrimų, iki sezono gerybių ar saldžiausių desertų.

Visas aprašymas Mažiau
MAXIMA žurnalas „Sezonai" Nr. 4 pages 0/1

MAXIMOS leidinys „Sezonai. Vasara“

2021 05 27–2021 08 31

Pasiimkite iš vasaros viską!
Jei laisvalaikis – tai gryname ore, jei maistas – tai tik šviežias, o jei vasara su „Maxima“ – tai pilna gardžių atradimų ir veiklų kupino laisvalaikio. Verskite puslapius ir atraskite viską, ko gali prireikti mėgautis šiltuoju sezonu: nuo vėsaus gėrimo stiklinės iki palapinės.

Visas aprašymas Mažiau
Sezonai Kalėdų Kalėdos 2021 pages 0/1

MAXIMOS leidinys „Sezonai. Kalėdų Kalėdos“

2021 11 18–2022 01 06

Pagaliau artėja Kalėdos!
Paraitytos rankovės ir ištisos valandos ieškojimų – mūsų meistrai triūsė tam, kad jums paruoštų šį leidinį ir galėtumėte džiaugtis nepaprastomis šventėmis. Verskite puslapius ir atraskite ne tik kruopščiai atrinktus receptus ar iš džiaugsmo striksėti verčiančias dovanas, bet ir „Maximos“ meistrų patarimus, padėsiančius įprastas Kalėdas paversti Kalėdų Kalėdomis.

Visas aprašymas Mažiau
Maxima "Sezonai - Ruduo" pages 0/5

MAXIMOS leidinys „Sezonai. Ruduo“

2021 09 01–2021 11 30

Kad ir kaip pasitinkate rudenį jūs – viską rasite „Maximoje“. Verskite puslapius, atraskite mūsų šalies lobius, skanaukite visos Lietuvos gėrybes ir paruoškite savo namus rudeniui.

Visas aprašymas Mažiau
Pagalba