Dešrainis su šonine, pupelėmis ir čederio sūriu
30 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- „Biovelos“ kepamosios virtos dešrelės su saulėje džiovintais pomidorais 4 vnt.
- „Gardėsio“ dešrainių bandelės STREET FOOD 4 vnt.
- Rūkyta šoninė 4 riekelės
- „Globus“ pupelės pomidorų padaže 8 v. š.
- Mėsainių padažas 4 v. š.
- Garštyčios 4 a. š.
- Nedidelis smulkintas baltasis svogūnas 1 vnt.
Kaip gaminti:
Ant gerai įkaitintos keptuvės pakepkite rūkytą šoninę. Kepkite tol, kol riekelės gerai apskrus ir sukietės. Taip pat toje pačioje keptuvėje arba grilyje apkepkite dešreles bei bandeles.Ant bandelės tepkite garstyčių. Į bandelę įdėkite riekelę čederio sūrio. Ant viršaus dėkite dešrelę, porą šaukštų konservuotų pupelių, šaukštą mėsainių padažo ir pabarstykite smulkintais baltaisiais svogūnais.
Dešrainį įdėkite į gerai įkaitintą orkaitę ar uždaromą grilį ir kepkite, kol čederio sūris lengvai pasilydys ir pupelės sušils.