Garinti lašišų filė kepsneliai su citrinomis

30 min.
Spausdinti
0 įvert.

Ingredientai:

  • Lašišų filė 1 kg
  • Citrina ½ vnt.
  • Petražolės 2 šakelės
  • Druska
  • 5 pipirų mišinys
Gaminimas:
Odą nuo lašišos filė nupjaukite, pasūdykite žiupsneliu druskos ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, geriausia – po 150 g.
 
Lašišos gabalėlius 10-20 minučių dėkite į garų puodą.
 
Kai lašiša išsigarins, išimkite ir apibarstykite 5 pipirų mišiniu. Ant kiekvieno gabalėlio uždėkite po pusę griežinėlio citrinos.
 
Patiekite apibarstę smulkintomis petražolėmis.
 
Garinti lašišų filė kepsneliai su citrinomis
Pagalba