Karštas baltasis nealkoholinis vynas

10 min.
Spausdinti
0 įvert.

Ingredientai:

  • Cinamono lazdelės 2 vnt.
  • Žalio kardamono pupeliės (arba malto) 4 vnt.
  • Malti muskatai 0,5 a. š.
  • Gvazdikėliai 4 vnt.
  • Rudasis cukrus 50 g
  • Baltasis nealkoholinis vynas 1 butelis
  • Vanilės pasta arba vanilės ankštis
  • Apelsinas 1 vnt.

1. Visus ingredientus, išskyrus apelsiną, sudėkite į puodą ir maišydami užvirkite. Tik užvirus, viryklę išjunkite ir leiskite gėrimui pastovėti pusę valandos, kad išsiskirtų visi aromatai. 

2. Tuomet sudėkite apelsino griežinėlius ir vėl užvirkite. 

3. Vyną supilstykite į taures ir papuoškite apelsino griežinėliais bei cinamono lazdelėmis. 

Kaledu-polapis_1000x1000_Receptai9
Pagalba