Karštas šokoladas su zefyriukais

15 min.
Spausdinti
0 įvert.

Ingredientai:

  • Pienas 600 g
  • Riebi grietinėlė (35 % rieb.) 150 g
  • Šokoladas (50 % kakavos) 150 g
  • Maži zefyrai
  • Cinamono lazdelės
  • Kardamonas

1. Pieną, grietinėlę, cinamono lazdelę ir kardamoną užvirkite ir išjungus ugnį leiskite pastovėti bent dvi valandas. 

2. Skysčiui atvėsus, nukoškite per sietelį ir išmeskite prieskonius. 

3. Į nukoštą skystį įdėkite smulkintą šokoladą ir kaitinkite ant vidutinės ugnies maišydami. Gausite vienalytę masę. 

4. Karštą šokoladą išpilstykite į stiklines, papuoškite zefyriukais ir tarkuotu šokoladu. 

Kaledu-polapis_1000x1000_Receptai8
Pagalba