Karštas sumuštinis su gaudos sūriu
Ingredientai:
- Skrudinamoji duona 8 riekės
- Gauda 4 storesnės riekelės
- Čederis 4 storesnės riekelės
- Parmezanas (tarkuotas) 2 v. š.
- Majonezas 1 v. š.
Kaip gaiminti:
Sumaišykite parmezaną ir majonezą. Mišiniu lygiai užtepkite duonos riekes. Dėkite riekes į sumuštinių keptuvę (arba į įkaitintą paprastą keptuvę su trupučiu sviesto) taip, kad sūriu ir majonezu užtepta pusė būtų ant karšto paviršiaus. Uždėkite po gaudos ir čederio riekelę. Uždenkite duonos rieke taip, kad majonezo ir sūrio sluoksnis būtų sumuštinio išorėje. Kepkite sumuštinių keptuvėje, kol ištirps sūris, o parmezanas gražiai paruduos. Jeigu kepate keptuvėje, kepkite kol apskrus parmezanas, tuomet sumuštinį apverskite. Patiekite su smulkintais svogūnų laiškais, petražolėmis ar kitomis mėgstamomis žolelėmis.