Kaukazo kraštų įkvėpti šašlykai kitaip

1 val.
Spausdinti
0 įvert.

Ingredientai:

  • „Gardėsio“ tortilijos STREET FOOD 2 vnt.
  • „Biovelos“ KAUKAZO kiaulienos sprandinės šašlykas 400 g
  • Nedidelis raudonasis svogūnas 1 vnt.
  • Nedidelė raudonoji paprika pusė
  • Nedidelis baklažanas pusė
  • Padažas „Hellmann‘s“ GARLIC HERB 4 v. š.
  • Garuose ruošti avinžirniai 2 v. š.
  • Granatų sėklos sauja
  • Alyvuogių aliejus 1 a. š.
  • Kuminas 1 a. š.
  • Smulkinta kalendra žiupsnis
  • Smulkintos petražolės žiupsnis
  • Druska žiupsnis

Kaip gaminti:

Pirmiausia išsikepkite mėsą ant grilio arba orkaitėje. Kepdami orkaitėje, įjunkite grilio funkciją. Gabalėlius suverkite ant specialių medinių iešmelių, juos dėkite virš indo su vandeniu – taip šašlykai iškeps sultingi ir minkšti.

Įkaitintoje keptuvėje pakepkite riekelėmis supjaustytą baklažaną ir papriką, garuose ruoštus avinžirnius bei svogūną. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Kai daržovės suminkštės, pagardinkite jas druska ir maltu kuminu.

Ant tortilijų dėkite keptą mėsą, keptas daržoves. Viską apšlakstykite česnakinių padažu. Papuoškite šviežiomis petražolėmis ir kalendromis bei granatų sėklomis. Susisukite ir gardžiuokitės.
Kaukazo kraštų įkvėpti šašlykai kitaip
Pagalba