Krevečių salotos
30 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Avokadas 1 vnt.
- Krevetės 500 g
- Salotos 200 g
- Vynuoginiai pomidorai 0,5 puodelio
- Kalendra 0,3 puodelio
- Žaliųjų citrinų sultys 0,2 puodelio
- Alyvuogių aliejus 0,2 puodelio
- Medus 1 v.š.
- Druska 1 v.š.
- Pipirai 1 v.š.
Gaminimas:
Trintuve iki vientisos masės sumaišome sultis, medų, aliejų, druską, pipirus ir kalendrą. Į maistinį maišelį įdedame krevetes ir 3 šaukštus padažo. Paliekame marinuotis 10 min., tuomet kepame gerai įkaitintoje keptuvėje. Į dubenį suberiame plėšytas salotas, pomidorus ir smulkintą avokadą. Apliejame likusiu padažu.