Kumpio užkandėlė su melionais
20 min.
Spausdinti
Ingredientai:
- Mocarelos sūris 40 g (keli maži rutuliukai)
- Oranžinis melionas 1/2 vnt.
- Vytintas kumpis 2 riekelės
- Apelsinų sultys 1/2 apelsino
- Grūdėtosios garstyčios (užpilui) 1 v. š.
- Švieži mėtų lapeliai (užpilui) 10 g
- Aliejus 2 v. š.
- Druska pagal skonį
- Pipirai pagal skonį
Kaip gaminti:
Melioną atšaldykite, išimkite sėklas ir išskobkite apvaliu šaukšteliu. Rutuliukus išdėliokite lėkštėje. Šalia sudėkite mocarelos rutuliukus ir kumpio griežinėlius. Paruoškite užpilą iš apelsinų sulčių, aliejaus, garstyčių ir smulkintų mėtų. Apliekite melioną, mocarelą ir kumpį. Skanaus!